Skift og reparation af din bils bremser 

Bremserne på din bil er afgørende for din sikkerhed. Det er derfor utroligt vigtigt at du vedligeholder dem med bremseeftersyn og bremseservice. Hos HE Biler i Ringe på Fyn, hjælper vi dig med at gøre din bil sikker.

Bremserne på din bil virker via en bremsekaliber, der aktivere to koldser der så laver et tryk på bremseskiven og få bilen til at standse. Hvis kalibrene ikke bliver rengjort og smurt jævnligt, vil bremsen begynde at ”hænge” og derved ødelægge både klodser og bremseskiver. Det er derfor vigtigt at få fortaget bremseeftersyn og service. Når du sørger for at holde din bils bremse i god stand, så spare du ikke alene penge på værkstedsregningen men du øger din sikkerhed i trafikken.

Du kan booke dit næste bremseeftersyn allerede i dag online hos HE Biler i Ringe tæt ved Odense. Vores værkstedspriser er altid billigere end bilmærkeværkstederne.

Generel god viden:

Din bil SKAL have hele 3 bremser, hvilket kommer som en overraskelse for mange:

Driftsbremsen, hvilket er fodbremsen.
Parkeringsbremsen eller med et mere almindeligt ord, håndbremsen. 
Nødbremsen.

Det er netop nødbremsen som de fleste ikke ved findes. Den kan heller ikke manuelt aktiveres men det er en del af bremsesystemet. Bremsesystemet er bygget op som et 2-kreds system. Nødbremsen slår altså automatisk til såfremt der er fejl eller beskadigelse på hovedsystemet.

Igen – det er vigtig at få tjekket sin bil, så book allerede i dag eller ring på 21 78 64 65

Book tid til bremseeftersyn

Bremseeftersyn

Kr. 999,-

Vi adskiller, renser og smører både dine for- og bagbremser.

Velfungerende bremser er i sagens natur vitale for din og dine medtrafikanters sikkerhed på landevejen. Undersøgelser viser, at op mod hver 5. bil kører rundt med bremsefejl. Når vi laver serviceeftersyn på din bil, laver vi altid en visuel kontrol af dine bremser og kontakter dig, såfremt noget bør skiftes.

Med et komplet bremseeftersyn adskiller vi både dine for- og bagbremser, og renser og smører dem. Herved øger vi din sikkerhed - og øger samtidig levetiden på dine bremser.