HE Biler er dit sikre valg når du skal vælge bilforhandler på Fyn

Hos HE Biler kan vi det med biler, og vi hjælper dig gerne med at finde én ud fra dine ønsker og behov. Vi kan lave bilfinansiering og billeasing, når du har fundet den rigtige bil, samt vi kan lave en ordning om at langtidsleje den. Vi tilbyder også biludlejning af personbiler og de lidt større modeller. Der er mange muligheder hos os.

 

Gode grunde til at vælge HE Biler som din bilforhandler

Bilmarkedet kan være forvirrende at navigere rundt i, og der findes desværre mange brodne kar, som springer over hvor gærdet er lavest. Blandt de mange bilforhandlere på Fyn, så kan du trygt komme til os. Hos HE Biler er vi interesseret i at have tilfredse kunder, og derfor vælger vi også at være åbne og fleksible med mange af vores løsninger. På denne side deler vi gerne ud med nogle forholdsregler du kan tage med i overvejelserne, når du skal vælge blandt de mange bilforhandlere på Fyn.

 

 

  • Vælg en bilforhandler, som har eget værksted på adressen, som det er tilfældet med os hos HE Biler. Når forhandleren har eget værksted, betyder det, som i vores tilfælde, at forhandleren er bevidst om bilens aktuelle tilstand og at bilen er blevet tilset under hjelmen. Det gør, at prisen afspejler den reelle værdi og ikke hvad sælgeren blot har troet den var værd. Det mener vi er vigtigt.

 

  • Vælg en forhandler som er medlem af Bilgaranti.dk. Hos HE Biler på Fyn er vi medlem af bilgaranti.dk, som er din sikkerhed for at handlen bliver udført ordentligt og lovligt. Derudover giver bilgaranti.dk dig op til 100.000 til køb af ny bil og 50.000 i forbindelse med reparation af din bil såfremt Ankenævnet for biler træffer afgørelse. Det er den sikkerhed vi giver dig som køber.

 

  • Vælg en bilforhandler som er medlem brancherådet. Hos HE Biler er vi medlem af Dansk Bilbrancheråd for at sikre vi altid bliver ajourført på de nyeste regler og tiltag. Denne viden tager vi med os og giver videre til dig i forbindelse med købet af en ny bil.

 

  • Vælg en forhandler som er fleksibel. Fordelen ved at være selvstændig bilforhandler er at vi ikke er underlagt styring oppefra. Derfor kan vi altid skræddersy en løsning, som passer til dig og dine behov blandt andet med hensyn til finansiering eller leasing af din kommende bil.

 

Så ønsker du at gøre din næste bil handel til en god én, så kontakt os hos HE Biler – din kompetente bilforhandler blandt utallige bilforhandlere på Fyn.