Billeasing til privat og erhverv

Billeasing er en bilfinansieringsform, der er brugt af rigtig mange mennesker rundt i Danmark. Ved at vælge en leasingløsning har du mulighed for at anskaffe dig en lidt nyere bil til en lav månedlig ydelse. Du slipper tilmed for at skulle bruge tid på at sælge den igen. Hos HE Biler, der er placeret i Ringe nær Odense, har vi besluttet at ville beskæftige os med billeasing til både privat brug og erhverv, da vi kan tilbyde fordelagtige løsninger til begge kundegrupper. Vi gør rigtig mange kunder rundt i Ringe, Odense og omegn glade med de aftaler på billeasing, som vi tilbyder

Vores kunder fornøjes ved muligheden for at køre i en særlig bil, og det er lige netop, hvad vores leasingaftaler giver dem. Den billeasing, som vi kan tilbyde til erhverv, er ligeledes en fordelagtig løsning for vores kunder, der naturligvis ikke bryder sig om uforudsete og dyre værkstedsregninger.

Vi er ikke så mange ansatte hos HE Biler, men dem, vi er ansat, er absolut dedikerede til at give dig en bedst mulig handel og kundeoplevelse. Vi er mere end klar på at være din leasingpartner, hvad enten du skal bruge en leasingaftale til privat brug eller til erhverv. Vi har selvfølgelig mulighed for at levere en ekstra god service, hvis du er fra Ringe, Odense eller det omkringliggende nærområde, da vi fra vores placering i Ringe blot er et stenkast væk.

Biler til leasing

Vi tilbyder et hav af forskellige brugt-biler til leasing, og vi har mange forskellige bilmærker repræsenteret i vores sortiment. Er du til Audi, elegance og højteknologi, kan vi hjælpe dig med det. Er du til BMW og en kompromisløs billøsning, kan vi naturligvis også hjælpe dig med det. Af brugt-bilmærker, vi har på lager, kan blandt mange andre nævnes Audi, BMW og Volkswagen samt mærker som KIA, Skoda og Citroën.

Billeasing til privat

Privat elsker vi alle sammen at køre biler fra den lidt tungere ende af prisskalaen, og det er noget, mange af os har drømt om gennem lang tid. Med en leasingbil fra den tunge klasse får du rå power, flot design og elegant udstråling til en privat månedlig ydelse, du kan betale. Vores leasingaftaler får drømme som disse til at blive til virkelighed, og med den brede vifte af bilmærker, vi tilbyder, kan du vælge stort set frit mellem de bilmærker og modeller, som lige nu pryder markedet. Hos HE Biler strækker vi os langt for at imødekomme og opfylde dine ønsker.

Ved at foretage en privat billeasing hos HE Biler får du:

  • En lav førstegangsydelse i forhold til købsfinansiering.
  • Mulighed for en kort bindingsperiode.
  • Ingen risiko for værditab.
  • Mulighed for service-/reparationsaftale.
  • Forsikring inklusive Kasko til attraktive priser.

Vores biler til privat billeasing er minimum 36 måneder gamle. Dette er en fordel for dig, da registreringsafgiften kun er 0,5 % per måned. For nyere biler stiger afgiften med 1 %.

Billeasing til erhverv

Billeasing i erhvervsbranchen er brugt rigtig meget i dag. For virksomheder og selvstændige er leasing af firmabil(-er) en rigtig fornuftig løsning at benytte sig af. Ofte kan et decideret køb af en varebil nemlig være en økonomisk høj risiko for et firma at tage. Med en leasingaftale slipper du for værditab og uforudsete afgifter, og du kan overskueligt budgettere med en fast og månedlig udgift. Denne mulighed giver dig ro og tryghed, således du kan fokusere på dit erhverv.

Ved at foretage en erhvervsbilleasing hos HE Biler medfølger følgende fordele:

  • Du beholder likviditeten i dit firma.
  • Du kender dine faste, månedlige udgifter.
  • Du slipper for uforudsete værkstedsudgifter.
  • Du får mulighed for at køre i lige den bil, du ønsker.

Foruden ovenstående tilbyder vi ligeledes minileasing (kortvarige leasingaftaler) samt splitleasing (mulighed for benyttelse af firmabil til privat brug).

HE Biler ligger inde med et væld af lækre biler og tilhørende aftaler på billeasing, som bare venter på dig. Er du fra Ringe, Odense eller omkringliggende nærområde, og er du interesseret i at lease en nyere men brugt bil, er vi på vores adresse på Bødkervej 10 i Ringe altså kun et stenkast væk. Du skal være mere end velkommen til at tage kontakt til os på vores telefon 21 78 64 65 eller via vores mail salg@hebiler.dk.

HE Leasing - billeasing til privat og erhverv

Se vores Leasing tilbud på www.heleasing.dk eller ring 21786465 og få et tilbud på din næste bil.