Biludlejning fra 249,-

lej en bil hos he-biler

(overføres til oscar biludlejning)

BILUDLEJNING UDEN SKJULTE GEBYRER OG EKSTRAUDGIFTER

I HE Biler får du en biludlejer på Fyn, der tilbyder billig udlejning af biler uden nogle former for skjulte gebyrer og ekstraudgifter. Vi, hos HE Biler, er som biludlejer del af den landsdækkende kæde af selvstændige Franchise-afdelinger, Oscar Biludlejning.

Når du lejer bil hos HE Biler i Hesselager, kan du være helt tryg, når du afhenter din lejebil. Alle vores udlejningsbiler er super flotte og velholdte, og du kan være helt sikker på, at der aldrig kommer skjulte gebyrer og ekstraudgifter på din udlejningsbil.

Kontakt os på telefon +45 2178 6465 og mail salg@hebiler.dk, eller kom forbi vores autohus i Hesselager. Vi glæder os til at leje én af vores mange biler ud til dig.

LEJ EN PERSONBIL

fra 249,-

LEJ EN FLYTTEBIL

fra 499-

LEJ EN MINIBUS

fra 699,-

LEJ EN AUTOCAMPER

fra 1450,-

BILUDLEJNING PÅ FYN

– PRIVAT OG ERHVERV

Vi tilbyder biludlejning til både privat og erhvervsmæssigt brug, og uanset hvad du måtte have brug for, kan du altid få en fordelagtig udlejningsaftale på plads her hos os. Vi har et væld af forskellige biler til rådighed. I forbindelse med biludlejning har du mulighed for at tilkøbe ekstra kilometer, selvrisikoforsikring og vinterdæk.

Skal du eksempelvis flytte på hverdage? Så tilbyder HE Biler biludlejning af flyttebil til en super god pris. Lej vores flyttebil med lift mandag, tirsdag og onsdag for kun 499,- inkl. bilforsikring og op til 100 km.

Du kan også leje bil for kun 119 kr. om dagen alt inklusiv. Dette ved en lejeperiode på minimum 3 mdr. inklusiv 1200 km pr. måned samt forsikring, ejerafgift og reparationer – og med en selvrisiko på kun 5000 kr. Du skal kun tænke på at tanken bilen, resten klarer vi.

BILTYPER TIL UDLEJNING PÅ FYN

Når du lejer bil hos HE Biler, foregår det sådan, at du afhenter din bil på vores adresse. Vores autohus er placeret i Ringe midt på Fyn, så uanset hvor du er fra på Fyn, har du ikke langt hen til os.

Alle de biler, som vi stiller til rådighed til biludlejning, er naturligvis velholdte og klar til at blive lejet ud.

Vi tilbyder biludlejning af følgende køretøjer:
– Lille personbil – Pris: Fra 249,- per dag. Se udvalg her
– Stor personbil – Pris: Fra 349,- per dag. Se udvalg her 
– Minibus med plads til ni personer – Pris: Fra 699,- per dag. Se udvalg her
– Stor kassebil – Pris: 369,- per dag. Se udvalg her 
– Stor flyttebil med lift – Pris: Fra 499,- per dag. Se udvalg her

Så er der vist ikke billigere biludlejning på Fyn. Vi gør opmærksom på, at det er tilladt at køre alle vores udlejningsbiler med et almindeligt kørekort (et kategori b-kørekort).

Når du skal afhente din bil, skal du sørge for at medbringe dit kørekort og dit gule sygesikringsbevis. Som ung under 25 år skal du aflægge et lidt højere depositum ved afhentning af udlejningsbilen. Dette får du selvfølgelig tilbage igen, når du afleverer bilen. Ring allerede i dag, og hør hvad vi kan tilbyde. Du finder al vores kontaktinformation her.

Lej en personbil, flyttebil, minibus og meget mere hos he biler

Åbningstider

Påske

Biludlejning:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-14.00

Bilsalg:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
10.00-14.00

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Beregn byttepris

Book prøvetur