personbil fra 249,-

Lej en personbil her
(overføres til oscar biludlejning)

BILLIG LEJE AF PERSONBIL HOS HE BILER

Lej personbiler hos HE Biler i Hesselager på Fyn. Vores priser starter fra 249,- per døgn inklusiv 100 km og forsikring. Vi har et stort udvalg af personbiler fra den lille Skoda Citigo til den store Volvo V90. Så uanset om det en ekstra pendler bil i en kort periode eller en stor feriebil, når familien skal afsted, har vi en udlejningsbil til dig.

Se også vores minibusser med plads til 9 personer og stort bagagerum

Det kræver det at leje en bil hos HE Biler i Hesselager
– Du skal have B-kørekort
– Du skal være fyldt 18 år
– Der kan betales med kredit eller debitkort
– Der opkræves depositum ved betaling med debitkort

Du finder HE Biler på Fyn i Hesselager 40 min fra Odense og ca. 15 min fra Nyborg. Vi henter også gerne dig/jer ved en nærliggende stationen efter aftale.

PERSONBILER TIL LEJE

BILLEJE HOS HE BILER – VI HAR DEN PERFEKTE BIL TIL DIG!

Her på siden finder du altså vores store udvalg af biler til biludlejning i Ringe tæt ved Odense. Mangler du derfor en bil, som du blot kan køre i en periode? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vores udvalg af biler til billeje spænder bredt, og du finder derfor med garanti også en bil, der matcher netop dine ønsker og behov!

Vi går desuden utroligt meget op i, at alle vores biler er i ordentlig stand. Vælger du derfor vores udlejning af bil, kan du altid være helt sikker på ikke at støde på nogle ubehageligheder på vejen. Gennem vores billeje kan du altså leje store som små biler alt efter, hvad du skal bruge din udlejningsbil til. Du finder den perfekte leje bil til familie udflugten, kørsel til arbejdet eller noget helt tredje.

NEM OG BILLIG BILLEJE I RINGE

… Ja, den er god nok. Hos HE tilbyder vi både billig biludlejning og nem leje af bil. Du kan nemlig nu allerede gå ind og reservere den bil, du godt kunne tænke dig at leje hos os. Således kan du være sikker på, at den er ledig præcis, når du skal bruge den. Vi tilbyder naturligvis bil udlejning af en lang række forskellige mærker og modeller. Og det betyder, at du har rig mulighed for at leje drømmebilen her hos os.

Er du således interesseret i vores billeje i Ringe, kan du med fordel gå på opdagelse i vores mange fine personbiler allerede i dag. Vælg blandt andet mellem den lille Toyota Aygo eller den helt store Volvo V90. Vores priser starter fra 249,- pr. døgn, og dette er endda inklusiv 100 km. kørsel og forsikring – billigere findes det simpelthen ikke! Kort sagt er der altså mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge vores billeje, hvis du mangler en leje bil i Odense eller omegn.

BILLEJE FOR ERHVERV

Står jeres virksomhed og skal bruge en bil over en kortere eller længere periode?

Så kan vi sammen finde en løsning blandt vores store udvalg af lejebiler. Hvad end vi snakker om et par dage, uger eller flere måneder, så har HE Biler løsningen.  

Skal det være nemt at være bilejer, og vil I gerne slippe for en lang bindingsperiode, kan I med fordel finde jeres næste bil blandt vores lejebiler. Og for at gøre det endnu lettere for jer, har vi mulighed for at levere og afhente den ønskede bil mod et mindre gebyr.

Således er det også en ideel løsning, hvis I er interesseret i at skifte bil ofte. Skal I bruge en bil over længere tid, behøver I ikke at bekymre jer om, at det bliver hammerdyrt, vi giver nemlig en god pris på langtidsleje til private og erhverv.

Så hvis I er interesseret i et tilbud målrettet mod jeres virksomhed, er I altid velkommen til at kontakte os.

Fra 249,- Pr. døgn

Incl. 100 Km og forsikring.

SKAL DET VÆRE LET AT KOMME RUNDT PÅ FERIEN?

Hvis I har planer om at afholde en kortere eller længere ferie, kan I med fordel benytte jer af de økonomiske fordele ved at leje en lejebil. Alle biler leveres inklusiv forsikring og service.

Hos HE Biler i Ringe har vi et stort udvalg af lejebiler i forskellige prisklasser, så hvad end den står på solorejse eller familietur, kan vi levere den rette bil til en god pris.  Har I behov for at få bilen leveret eller afhentet ved jeres hotel, i lufthavnen eller noget helt tredje er dette også en mulighed mod et mindre gebyr.

Billeje er således en utrolig nem og favorabel måde at komme rundt på ferien i Danmark, uden at I behøver at bekymre jer om, at det bliver hammerdyrt.

Er I interesseret i at høre mere om fordelene ved at lege en bil på ferien, kan I kontakte os på 21 78 64 65.

BILLEJE – SKAL DU SLET IKKE BRUGE EN PERSONBIL?

Så er du heldig – for vi tilbyder nemlig meget mere end blot personbiler. Skal du for eksempel flytte, og har du derfor brug for den helt perfekte flyttebil?

Måske du skal på tur med hele familien, og har du derfor brug for en minibus til netop denne tur? Så tilbyder vi gennem vores billeje altså også denne typer af bil. Under vores menupunkt ’udlejning’ har vi gjort det nemt og hurtigt for dig at vælge præcis den type bil, du godt kunne tænke dig at leje gennem vores billeje.

Således kan du hurtigt komme på farten i en lækker og sikker bil, som ikke koster dig kassen – og hvem har ikke lyst til det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af personbiler til udlejning her på siden, eller tjek vores større biler til udlejning ud i menuen – vi lover, at du finder netop den bil, som du har gået og drømt om at leje! 

OPLEV FANTASTISK SERVICE HOS HE BILER

HE Biler er et lille auto/pladeværksted i Ringe, og vi udfører alt i reparation af personbiler og mindre varebiler. Derudover tilbyder vi naturligvis også billig billeje i Odense, og vi bestræber os hele tiden på at have mindst 30 biler til bil udlejning i Odense, så du hele tiden har et stort udvalg at vælge imellem.

Værkstedet er medlem af AutoMester og DBR. Således kan du altså altid være helt sikker på, at vi konstant er opdaterede inden for den nyeste viden om biler.

Har du desuden brug for hjælp, spørgsmål du ønsker at stille eller blot noget helt tredje, så skal du altså ikke tøve med at kontakte os. Du kan give os et kald på 21 78 64 65, eller du kan skrive en mail til os på salg@hebiler.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Lej en personbil, flyttebil, minibus og meget mere hos he biler

Åbningstider

Påske

Biludlejning:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-14.00

Bilsalg:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
10.00-14.00

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Beregn byttepris

Book prøvetur