Aircondition Fra 299,-

BOOK TID TIL VÆRKSTED

AIRCONDITION-SERVICE Fra 299,-

Leder du efter et aircondition-service til en pris, hvor du føler, du får en masse for pengene, så er du havnet det helt rigtige sted. HE Biler er beliggende i Hesselager cirka 40 minutters kørsel fra Odense. Vi anbefaler, at du får foretaget et aircondition-service mindst én gang om året, så du kan holde bakterieniveauet i din bil nede, samt for at få trykprøvet anlægget i forhold til at tjekke, om der ryger unødige kølemidler ud af det.

Når vi foretager et aircondition-service af din bil, måler vi, hvad der er på anlægget. Herudover får bilen ny olie samt søgevæske – dette for at vi kan finde en eventuel lækage på et senere tidspunkt. Den pris, du skal betale for et aircondition-service hos HE Biler, er kun 299 kr. Til denne pris får du et aircondition-service med test af anlæg, trykprøvning samt rens af anlægget (kølemiddel afregnes særskilt)

Her får du meget for prisen

Én af grundene til, at, vi mener, du får masser af kvalitet for pengene skyldes, at vi gennemfører servicen med en helt ny og specialiseret airconditionmaskine. Vi foretager aircondition-service på alle typer biler.

Vi reparerer også dit airconditionanlæg

​Er dit airconditionanlæg utæt eller i stykker, tilbyder vi også reparationen af det. Vi er i stand til hurtigt at finde fejlen på dit anlæg. Vi ser eksempelvis ofte, at koblingen på airconditionpumpen sætter sig fast hen over vinteren, fordi den ikke bliver brugt. Et airconditionanlæg har bedst af at blive brugt hele året.

En lille opfordring til at få renset kølesystemet

Noget, vi anser som fordelagtigt, er, at du sammen med dit service får renset dit kølesystem. Inde i bilen sidder nemlig det, der kaldes kølelegemet. Det kan med tiden opsamle en masse lækkert mug og snask, der derefter blæses ud i bilens kabine, når du tænder for din aircondition – det lyder ikke særligt lækkert vel? For at komme bakterierne til livs kan der benyttes bakterierens. Dette er dog ikke altid nok, og det kan være nødvendigt at udskifte filteret. Hos HE Biler anbefaler vi, at du både får renset systemet og udskiftet filteret. Det koster mellem 300-500 kr.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 2178 6465 eller mail salg@hebiler.dk. Vil du vide mere om vores værksted, kan du læse mere her.

VÆRKSTED ÅBNINSTIDER

Man. – Tors.: 07:45 – 16:00
Fredag: 07:45 – 14:15
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

HE Biler
Byvejen 40,
5874 Hesselager

Åbningstider

Påske

Biludlejning:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-14.00

Bilsalg:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
10.00-14.00

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Beregn byttepris

Book prøvetur