BESTIL OG FIND DINE NYE BILDÆK SAMT FÆLGE LIGE HER

BOOK TID TIL VÆRKSTED

Er det tid til nye sommerdæk eller vinterdæk? Her hos HE Biler i Hesselager, kan du købe nye bildæk og fælge. Vi sælger bildæk fra næsten alle mærker som f.eks. Nokian, Michelin, Continental og Bridgestone for at nævne nogle stykker. Skal din bil have et sæt nye alufælge i samme omgang, kan du igen vælge imellem næsten alle mærker lige fra Dotz over OZ til Dezent.

HJULSKIFT I ODENSE HOS HE BILER

Trænger din bil til et hjulskift? Måske, fordi du skal have skiftet fra sommerdæk til vinterdæk eller omvendt? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Hos HE Biler tilbyder vi tryg og kvalitetssikker hjulskift på din bil – og det gælder naturligvis uanset, hvilken bil du har. Et skift til sommerdæk samt et skift til vinterdæk er nemlig utroligt vigtigt, hvis du skal kunne køre sikkert på de danske og de internationale veje. Om vinteren skal din bil nemlig kunne klare vinterføre, der kan byde på både sne og isglatte veje. Samtidig skal din bil om sommeren kunne bremse hurtigt op på de tørre veje – og den kan den med et par gode sommerdæk. Men er du i tvivl om, hvornår du bør få foretaget hjulskift fra den ene type dæk til den anden? Så læs med her.

HJULSKIFT – HVORNÅR SKAL JEG SKIFTE TIL VINTERDÆK?

Er du i tvivl om, hvornår du bør få foretaget det hjulskift, hvor sommerdækkene skiftes ud med vinterdækkene? Så kan du med stor fordel følge en tommelfingerregel, der siger, at du bør få foretaget det hjulskift omkring efterårsferien. Vinterdækkene bør du køre med til omkring påske, hvorefter du igen bør få foretaget et hjulskift til sommerdæk. Du bør dog holde øje med, hvornår påske falder det pågældende år. Er der stadig frost omkring påsken, bør du naturligvis ikke skifte over til sommerdæk. I Danmark er der faktisk ingen krav om vinterdæk, men der er mange lande omkring os, der har regler for brug af vinterdæk – og så er det naturligvis altid bare en god idé. 

HVAD SKER DER, HVIS JEG UNDLADER HJULSKIFT TIL VINTER?

Sørger du ikke for at få foretaget et hjulskift til vinterdæk, udsætter du ikke blot dig selv for enorm stor risiko – det samme gør du overfor dine medtrafikanter. Skal du nemlig ud og køre i vinterføre, som mange af os skal herhjemme om vinteren, er vinterdæk markant bedre til at bremse end almindelige dæk – og derfor er det gyldne hjulskift så vigtigt! Ofte vil de almindelige dæk nemlig skulle bruge 1 til 2 gange så lang bremselængde som vinterdæk. På en våd vej bremser vinterdæk ca. lige så godt som almindelige dæk, men på tør vej skal de ofte bruge lidt længere bremseafstand.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ ET HJULSKIFT OG ET DÆKSKIFT?

Således er et hjulskift altså ofte det skift, vi foretager fra sommerdæk til vinterdæk. Her bliver hele hjulet afmonteret – altså både dæk og fælge. Og det er dette, der er den væsentligste forskel mellem hjulskift og dækskift. Skal du nemlig slet ikke have skiftet hele hjulet, men er det derimod kun dit dæk, der er nedslidt eller punkteret? Så kan du nøjes med at få monteret nye dæk på din bils fælge – og det er dette, vi kalder et dækskift. Hos He Biler foretager vi ligeledes det, vi kalder en dæklapning. En billig dæklapning her hos os er for dig, der har et dæk, der er punkteret og hvor dækket står til at redde. Med vores dæklapning behøver du altså ikke at få skiftet dækket – vi lapper blot det, du allerede kører med, så det igen bliver som nyt. Og står dit dæk ikke til at redde med vores dæklapning, tilbyder vi naturligvis en god pris på et dækskift!

HE BILER GØR DIN BIL KØREKLAR!

Skal du således være helt sikker på, at din bil er sikker at køre i både om sommeren og om vinteren? Så kan du altså med stor fordel komme forbi He Biler og få foretaget enten et hjul skift eller en dæklapning. Selvom vi tilbyder billig hjulskift, betyder det ikke, at vi går ned på kvalitet. Tværtimod. Du kan være helt sikker på at få både kvalitet, holdbarhed og tryghed her hos os – og hvem ønsker ikke det? Så giv os et kald allerede i dag, og få en uforpligtende hjulskift pris.

OPLEV FANTASTISK SERVICE HOS HE BILER

HE Biler er et lille auto/pladeværksted i Hesselager, og vi udfører alt i reparation af personbiler og mindre varebiler. Derudover tilbyder vi naturligvis også hjulskift, dækskift og dæklapning af biler. Værkstedet er medlem af AutoMester og DBR. Således kan du altså altid være helt sikker på, at vi konstant er opdaterede inden for den nyeste viden om biler. Har du desuden brug for hjælp, spørgsmål du ønsker at stille eller blot noget helt tredje, så skal du altså ikke tøve med at kontakte os. Du kan give os et kald på 21 78 64 65, eller du kan skrive en mail til os på salg@hebiler.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

VÆRKSTED ÅBNINSTIDER

Man. – Tors.: 07:45 – 16:00
Fredag: 07:45 – 14:15
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

HE Biler
Byvejen 40,
5874 Hesselager

Åbningstider

Påske

Biludlejning:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-14.00

Bilsalg:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
10.00-14.00

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Beregn byttepris

Book prøvetur