SERVICEEFTERSYN

Er du på udkig efter et serviceeftersyn af din bil til en god pris? Hos HE Biler i Hasselager kan vi hjælpe dig med serviceeftersyn på netop din bil. Vi er beliggende cirka ti minutters kørsel fra Odense. Hos os sparer du mange penge sammenlignet med priserne på mærkeværkstederne – ofte op til 50 %. I forhold til serviceeftersyn af bil, kan du vælge mellem vores tre forskellige pakker. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ligger inde med spørgsmål på 21 78 64 65.

Udover serviceeftersyn af bil til gode pris tilbyder vi blandt andet også billeasingløsninger, som du kan læse mere om lige her.

SERVICEPAKKE 1

Olieskift inkl. oliefilter, 4 liter olie og gennemgang jf. 39 pkt. Tjekskema.

AutoMester servicepakke 1 er til biler, der ikke længere har fabriksgaranti. Vi skifter oliefilter og olie op til fire liter, og vi gennemgår bilen ud fra et omfattende tjekskema med 39 punkter. Ekstra olie faktureres særskilt.

Er din bil fortsat under fabriksgaranti, anbefaler vi AutoMester servicepakke 3, der er et serviceeftersyn jf. fabrikkens forskrifter, hvorved du bibeholder din fabriksgaranti. Kontakt os for et tilbud.

Kontrol af batteri / kølervæske inkl. kontrol af frostsikring / + indstilling af lygter / motor (tæthed) / kølesystemet (tæthed) / gearkasse (tæthed) / servostyring (tæthed og oliestand) / styretøj, styrekugler, sporestænger og tandstang / stabilisatorbøsninger / bremseskiver, bremseklodser, bremserør, og bremseslanger (visuelt) / støddæmpere / hjulophæng / fjedre / undervogn (tæring) / udstødning og katalysator / kilerem / forrude (stenslag og revner) / sprinklersystemet / visker og viskerblade / mønsterdybde i dæk / dæktryk inkl. evt. reservehjul / starter / generator / kobling og gearfunktion / hjullejer / pollenfilter / luftfilter / brændstoffilter / bremsevæske / håndbremse / instrumentlys og kontakter / horn og seler / drivaksler og manchetter / Bremseprøve / Påfyldning af sprinklervæske (mod tillæg)/ Smøring af hængsler, dørlåse, bagagerumslås / Kontrol af udløbsdato for dækskum / Skift af motorolie / Skift af oliefilter

KR. 1049.-

SERVICEPAKKE 2

Olieskift inkl. oliefilter, 4 liter olie og gennemgang jf. 39 pkt. tjekskema og komplet bremseeftersyn.

AutoMester servicepakke 2 er til biler, der ikke længere har fabriksgaranti. Vi skifter oliefilter og olie op til 4 liter, og vi gennemgår bilen ud fra et omfattende tjekskema med 39 punkter. Ekstra olie faktureres særskilt.

Derudover laver vi et komplet bremseeftersyn, hvor vi adskiller, renser og smører dine for- og bagbremser.

Er din bil fortsat under fabriksgaranti, anbefaler vi AutoMester servicepakke 3.

Kontrol af batteri / kølervæske inkl. kontrol af frostsikring / + indstilling af lygter / motor (tæthed) / kølesystemet (tæthed) / gearkasse (tæthed) / servostyring (tæthed og oliestand) / styretøj, styrekugler, sporestænger og tandstang / stabilisatorbøsninger / bremseskiver, bremseklodser, bremserør, og bremseslanger (visuelt) / støddæmpere / hjulophæng / fjedre / undervogn (tæring) / udstødning og katalysator / kilerem / forrude (stenslag og revner) / sprinklersystemet / visker og viskerblade / mønsterdybde i dæk / dæktryk inkl. evt. reservehjul / starter / generator / kobling og gearfunktion / hjullejer / pollenfilter / luftfilter / brændstoffilter / bremsevæske / håndbremse / instrumentlys og kontakter / horn og seler / drivaksler og manchetter / Bremseprøve / Påfyldning af sprinklervæske (mod tillæg) / Smøring af hængsler, dørlåse, bagagerumslås / Kontrol af udløbsdato for dækskum / Skift af motorolie / Skift af oliefilter

1.999,-

SERVICEPAKKE 3

Ring for tilbud

Ring for tilbud Serviceeftersyn jf. fabrikkens forskrifter (til biler med fabriksgaranti). Har du stadig fabriksgaranti på din bil, anbefaler vi AutoMester servicepakke 3, som er et serviceeftersyn jf. fabrikkens forskrifter. Det sikrer dig et stempel i bilens servicebog, og at du dermed bibeholder fabriksgarantien på din bil.

Udover at foretage serviceeftersyn af din bil tilbyder vi også langtidsleje af biler til en god pris.

RING FOR PRIS

BREMSEEFTERSYN

Vi adskiller, renser og smører både dine for- og bagbremser. Med et komplet bremseeftersyn adskiller vi både dine for- og bagbremser, og renser og smører dem. Herved øger vi din sikkerhed – og øger samtidig levetiden på dine bremser.

HJULSKIFT

Vi skifter dine hjul på bilen (ekskl. afbalancering og TPMS-ventiler). Uanset om det er fra vinter til sommer eller omvendt. Er dine sommer- eller vinterdæk ikke på fælge, giver vi også gerne et tilbud på montering af dækkene på fælge.
FOR 4 HJUL

299,-

DÆKLAPNING

Få lappet dit dæk, så du hurtigt kan blive bedre kørende. Er din bil punkteret på ét eller flere dæk, så lad AutoMester kigge på det. Vi lapper gerne dine dæk, og såfremt det ikke kan lappes, giver vi gerne et godt tilbud på et nyt med 3 års garanti. 

250,-

SYNSTJEK

Skal bilen til syn? Lad os gennemgå den inden, så du undgår et omsyn. Ved et synstjek, gennemgår vi bilen på de områder, der har betydning for, at bilen kan blive godkendt til syn. Opdager vi noget på bilen, som vi skal udbedre før den kan godkendes til syn, kontakter vi dig.

BIL SERVICEEFTERSYN – VIGTIGT AT VEDLIGEHOLDE

For alle biler gælder, at de skal til serviceeftersyn. Dog findes der, som du også kan se her på siden, forskellige typer af serviceeftersyn til bil. Det er din bild alder samt din brug af bilen, der er med til præcis at afgøre, hvilket serviceeftersyn din bil har brug for samt, hvor ofte den har brug for det. Er der desuden garanti på din bil, er det afgørende, at du følger producentens krav til serviceeftersyn. I hvert fald, hvis du ønsker at opretholde garantien på bilen – og hvem ønsker ikke det? Ønsker du således at lære lidt mere om serviceeftersyn generelt? Så kan du læse med lige her på siden. Du kan naturligvis også læse mere om vores helt specifikke tilbud på serviceeftersyn samtidig med, at du kan se vores serviceeftersyn priser. Gå på opdagelse allerede i dag og bliv meget klogere på emnet!

HVORFOR SKAL MIN BIL TIL SERVICEEFTERSYN?

Når du sender din bil til serviceeftersyn, er du med til at forebygge skader og reparationer. Derudover er du ligeledes med til at skabe færrest muligt drifts- og sikkerhedsproblemer for dig selv som bilejer samt for alle dem, du låner din bil ud til. Om du skal have foretaget et lille eller stort serviceeftersyn fastsættes af den enkelte bilproducent ud fra, hvilken model der er tale om. Derudover fastsættes det også ud fra motortype samt, hvad dit kørselsmønster er. Serviceeftersynets pris varierer således også af, hvor stort eller lille eftersyn din bil trænger til. 

HVOR OFTE SKAL MIN BIL HAVE ET SERVICEEFTERSYN?

Intervallet for din bils serviceeftersyn kan variere meget. Den kan have brug for et serviceeftersyn allerede, efter den har kørt mellem 5.000 til 50.000 km. Dog er det mest almindeligt, at du får foretaget serviceeftersyn af din bil i intervaller mellem 10.000 og 30.000 kilometer. Køres du mindre end det specificerede km-interval, træder et års-interval i kraft, som betyder, at bilen skal til serviceeftersyn hvert eller hvert andet år. Med det sagt, er det dog typisk vejledningerne for en ny bil. Har du købt en brugt bil, eller har du blot en ældre bil, er det ofte sådan, at der vil være end helt andet servicebehov end ved en ny bil. Måske kører du kun få kilometer i din bil og skal derfor ikke så ofte have service på bilen. Har du dog ikke overblik over, hvilken stand din bil er i? Har du derfor heller ikke overblik over, hvor ofte den har brug for service? Så kan det altså være en rigtig god idé at få lavet en vedligeholdelsesattest. Således får du nemlig et overblik over, hvad der skal laves, inden du kører på værksted.

SERVICEPAKKER TIL ETHVERT BEHOV HOS HE BILER

Hos HE Biler står vi altid klar til at give din bil et serviceeftersyn. Og vi er opmærksomme på de forskellige behov, der måtte være alt efter biltype og alder. Af netop den grund har vi også lavet flere forskellige servicepakker, så vi kan være sikre på at matche alles ønsker og behov. For dig betyder det, at du helt selv kan vælge mellem 3 forskellige servicepakker, der alle indeholder forskellige services. Det betyder ligeledes, at vi tilbyder serviceeftersyn i forskellige prisklasser. Vi kan dog garantere, at du altid kan få et billigt serviceeftersyn her hos os – vi står nemlig altid klar med et godt tilbud til dig!

OPLEV FANTASTISK SERVICE HOS HE BILER

HE Biler er et lille auto/pladeværksted i Hasselager, og vi udfører alt i reparation og serviceeftersyn af personbiler og mindre varebiler. Derudover tilbyder vi naturligvis også hjulskift, dækskift og dæklapning ifm. service eftersyn af biler. Værkstedet er medlem af AutoMester og DBR. Således kan du altså altid være helt sikker på, at vi konstant er opdaterede inden for den nyeste viden om biler. Har du desuden brug for hjælp, spørgsmål du ønsker at stille eller blot noget helt tredje, så skal du altså ikke tøve med at kontakte os. Du kan give os et kald på 21 78 64 65, eller du kan skrive en mail til os på salg@hebiler.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Åbningstider

Påske

Biludlejning:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-14.00

Bilsalg:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
10.00-14.00

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Beregn byttepris

Book prøvetur