flyttebil fra 499,-

Lej en flyttebil her
(overføres til oscar biludlejning)

BILLIG LEJE AF FLYTTEBIL HOS HE BILER

Vi er alle sammen klar over, hvor dyrt det kan være at benytte sig af en flyttemand, når man skal flytte. Dette problem klarer vi hos HE Biler ved at tilbyde dig billige løsninger på leje af flyttebil. Vores autohus, hvorfra vi udlejer vores flyttebiler, er placeret i Hesselager på Fyn. Det er derfor ualmindeligt nemt at finde frem til os, uanset om du kommer direkte inde fra Odense eller et andet sted på Fyn.

Spar ekstra mange penge ved leje af flyttebil mandag, tirsdag eller onsdag

Hos HE Biler bestræber vi os på at tilbyde den billigste udlejning af flyttebiler i Odense og omegn. Ved leje af flyttebil hos os sparer du mange tusinde kroner, som du ellers skulle have brugt på en flyttemand. Du kan nemlig spare ekstra mange penge, ved at leje en flyttebil hos os mandag, tirsdag eller onsdag. På disse dage kan du nemlig leje en flyttebil for kun 499,- per dag – dette er endda inklusiv forsikring.

Vi ved alle sammen, hvor hårdt det kan være at flytte store møbler som eksempelvis senge, sofaer og borde. Ved leje af flyttebil hos os bliver din flytning en del nemmere. Vores flyttebiler er nemlig udstyret med elektroniske lifte, som gør det let at få store og tunge møbler ind og ud af bilen. Vores flyttebiler er desuden super rummelige med indvendige mål på henholdsvis 15 m3 og 20,5 m3, hvilket gør, at du kan nøjes med at køre færre gange frem og tilbage med flyttebilen.

Er du interesseret i at gøre din flytning lettere, billigere og mere overskuelig ved at leje en flyttebil hos HE Biler, kan du kontakte os allerede i dag. Giv os et kald på tlf. +45 2178 6465 eller skriv en mail til salg@hebiler.dk. Vi glæder os til at leje én af vores brugbare flyttebiler ud til dig.

Hos HE Biler er vi mere end blot biludlejere. Vi er et AutoMester-værksted, der får dig bedre kørende. Vi kan derfor også klare alt inden for leasing og salg af brugte biler.

HOS HE BILER I HESSELAGER RÅDER VI OVER 2 TYPER FLYTTEBILER.

Nye Euro6 Flyttebiler

Flyttebil med Lift på 15 M3

(Må køre over broen som personbil)

Flyttebil med lift på 21 M3

Fra 499,- Pr. døgn

LEJ EN FLYTTEBIL OG GØR FLYTNINGEN LIDT HYGGELIGERE

Det kan være en kæmpe fordel at leje en stor flyttebil, når dagsordenen står på flytning, og der er faktisk mange gode grunde til, hvorfor du bør leje en flyttebil her hos os. Hos os har vi billige flyttebiler, der matcher netop dine ønsker og behov. Ønsker du således ikke at hyre et flyttefirma til opgaven, er en flyttebil et rigtigt godt alternativ. Den kan nemlig køres med et helt almindeligt B kørekort til personbil, og du kan således blot hyre dine venner og familie til at hjælpe dig med din flytning. Du sparer ikke mindst penge på denne løsning – din flytning vil med garanti også blive både sjovere og mere hyggelig, når det er sammen med mennesker, du holder af.

HE BILER - LEJ EN FLYTTEBIL I ODENSE OG OMEGN

HE Biler er, som sagt, placeret i Hesselager.  Skal du således flytte til eller fra Odense? Måske du skal flytte til eller fra en lille by i nærheden? Så kan du altså med stor fordel leje en flyttebil her hos os. En flyttebil til leje her fra He Biler sørger nemlig for, at din flytning går som smurt. De er store og praktiske, og de kan således nemt og hurtigt transportere alle dine møbler og øvrige inventar fra A til B. Står du således og mangler en flyttebil i Odense eller omegn? Så er vi det helt rette match for dig. Men når det så er sagt, så egner vores flyttebiler sig også rigtig godt til dig, der er ved at planlægge et større arrangement, hvor du har brug for at transportere ting til arrangement stedet.

STORT UDVALG AF FLYTTEBILER TIL LEJE HOS HE BILER

Her hos HE Biler tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af flyttebiler til leje, og vi garanterer derfor også, at du lige her hos os finder netop den flyttebil, som du står og mangler. Vælger du desuden at leje din flyttebil her hos os, så sørger vi for nem, hurtig og sikker udlejning – og hvem ønsker ikke det? Så skynd dig at lej din flyttebil allerede i dag, så du kan være sikker på, at den er ledig præcis, når du skal bruge den.

OPLEV FANTASTISK SERVICE HOS HE BILER

HE Biler er et lille auto/pladeværksted i Hesselager, og vi udfører alt i reparation af personbiler og mindre varebiler. Derudover tilbyder vi naturligvis også udlejning af flyttebiler, og vi bestræber os hele tiden på at have mindst 15-20 biler til udlejning, så du hele tiden har et stort udvalg f flyttebiler at vælge imellem. Værkstedet er medlem af AutoMester og DBR. Således kan du altså altid være helt sikker på, at vi konstant er opdaterede inden for den nyeste viden om biler. Har du desuden brug for hjælp, spørgsmål du ønsker at stille eller blot noget helt tredje, så skal du altså ikke tøve med at kontakte os. Du kan give os et kald på 21 78 64 65, eller du kan skrive en mail til os på salg@hebiler.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Lej en personbil, flyttebil, minibus og meget mere hos he biler

Åbningstider

Påske

Biludlejning:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-10.00
08.30-14.00

Bilsalg:

Skærtorsdag:
Langfredag:
Lørdag
Påskedag
2. Påskedag

Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
10.00-14.00

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Reserver bil

Beregn byttepris

Book prøvetur