LANGTIDSLEJE AF BIL

Har du brug for en bil over en længere periode, men vil du ikke købe, og kan det heller ikke betale sig at leje en bil på almindelig vis – og byder privatleasing erhvervsleasing på en alt for lang bindingsperiode, så kan du heldigvis langtidsleje biler hos HE Biler. Vi har et bredt udvalg af biler, og kan desuden bestille den hjem, som du godt kunne tænke dig, såfremt vi ikke lige har den hjemme.

Hvad er langtidsleje?

Men hvad er langtidsleje egentlig? Langtidsleje af bil er leje over en periode, der er længere end traditionel udlejning på dagsbasis. Det vil altså sige en periode, der er mere end et par dage. Alle vores biler, som du finder til leje på dagsbasis, har du også mulighed for at langtidsleje. Skal du eksempelvis bruge en lejebil i en uge, 14 dage, en måned måske endda 2 måneder, så finder vi sammen en løsning for langtidsleje af den lejebil, der opfylder dit behov. Kontakt os på salg@hebiler.dk eller tlf. 2178 6465, hvis du vil vide mere og have et godt tilbud på langtidsleje af vores lejebiler.

Langtidsleje fra 6 måneder

Udover muligheden for langtidsleje af vores lejebiler, er det faktisk også muligt at langtidsleje vores leasingbiler. Det er nemlig sådan at langtidsleje fra 6 måneder går under betegnelsen minileasing – og nu bliver det først rigtig sjovt. Minileasing er en rigtig god og praktisk måde at få bil på, hvis du har behov for en bil over en lidt længere periode, men hvor langtidsleje af almindelig lejebil ikke kan betale sig, og hvor en privatleasing-periode på 12 måneder er alt for lang. Overordnet set er langtidsleje af biler en virkelig nem løsning.

Langtidsleje af leasingbiler er nemlig en let og enkel måde, at blive bilejer på uden, at du behøver at bekymre dig om, at det bliver hammer dyrt. Ønsker du desuden at skifte bil ofte, er det en oplagt løsning. Når du først er blevet bilejer hos HE Biler, får du masser af fordele med i hatten. Vil du vide mere om langtidsleje, er du altid velkommen til at kontakte os.

Fra. 210,- Pr. Dag incl. Moms

Forsikring.
Ejerafgift.
Service-Reparationer og dæk.
Levering til din virksomhed efter aftale.
Ring 21786465 eller book Her (overføres til oscar biludlejning)

Fra. 290,- Pr. Dag incl. MOMS

Forsikring.
Ejerafgift.Service-Reparationer og dæk.
Levering til din virksomhed efter aftale.
Ring 21786465 eller book Her (overføres til oscar biludlejning)

Beregn byttepris

Book prøvetur